Zwembad lekdetectie

Opzoeken van een lekkage aan uw zwembad met de meest moderne zwembad lekdetectie techniek zonder hak en breekwerk ! D&W Techniek is het enige lekdetectie bedrijf in Nederland met bijna 25  jaar vakkennis en specialisme op het gebied van zwembadtechniek en zwembad lekdetectie met eigen duikservice en wij vinden de oorzaak van de zwembadlekkage in 95% van de gevallen binnen het starttarief !  

No cure no pay;

D&W Techniek bied als enige in heel Nederland de zwembad lekdetectie diensten aan volgens het “no cure no pay” principe, vinden wij de  oorzaak van uw zwembadlekkage niet dan betaald u ook niets, 100% gegarandeerd. (*vraag naar de voorwaarden)

Bespaar op water en nog veel meer…

Ruim 200 duizend liter water per DAG !! lekte er bij elkaar opgeteld weg uit alle zwembaden waar wij in 2019 een lekdetectie op uitgevoerd en succesvol afgerond hebben, dat zijn 4 ruime privé zwembaden vol water per dag en ruim 73 miljoen liter per jaar !! Niet alleen onze klanten hebben wij gelukkig  gemaakt met het vinden van de zwembad lekkage, maar ook hebben wij ons steentje bijgedragen aan het verbeteren van het milieu en het besparen van kostbaar drinkwater !

Een lekkage aan uw zwembad kan u ongemerkt veel drinkwater kosten. Maar het kost u niet alleen veel water maar ook gas, elektra en chloor ! Het water dat weglekt uit uw zwembad wordt weer aangevuld met koud water dit koude water moet weer opgewarmd, gefilterd en behandeld worden met chemicaliën zoals chloor.

Voorkom ook het risico op hoge herstelkosten en wacht niet te lang met het opzoeken van de zwembadlekkage ! De lekkage kan namelijk ook schade aanrichten aan de zwembad constructie en leidingwerk als gevolg van verzakkingen. Ook de pomp-filterinstallatie kan schade oplopen door het drooglopen van de filterpomp en verwarming.

Symptomen van een zwembadlekkage;

 • Het waterniveau zakt zichtbaar na het uitzetten van de automatische niveau regeling.
 • Meer verbruik van chemicaliën om het water helder en in goede conditie te houden.
 • Hoge water, gas, elektra en chemicaliën rekening.
 • Het zwembadwater komt niet op de gevraagde temperatuur.

Hoe kan u zelf controleren of u een zwembadlekkage heeft met een 24 uur meting;

Voordat we een lekdetectie onderzoek kunnen inplannen moeten we eerst weten hoeveel waterverlies het zwembad exact heeft, indien het zwembad te weinig verlies heeft om te traceren zal er dus niets gevonden worden. Op onze pagina een 24 uur meting uitvoeren  leggen wij u uit hoe u heel eenvoudig een 24 uur meting uit kan voeren.

U heeft de 24 uur meting uitgevoerd en u heeft een lekkage in uw zwembad geconstateerd… Geen nood !

 • Wij zijn het enige lekdetectie bedrijf in Nederland gespecialiseerd in zwembad lekdetectie met een “no cure no pay” garantie. (*vraag naar de voorwaarden)
 • Wij vinden de oorzaak van de zwembad lekkage in 95% van de gevallen binnen het starttarief.
 • Zwembad lekdetectie is ons dagelijks werk en wij ontvangen en verzorgen +/- 150 opdrachten per jaar.
 • Wij hebben bijna 25  jaar vakkennis en specialisme op het gebied van zwembadtechniek en zwembad lekdetectie.
 • Wij komen voorrijden met een volledig uitgeruste bus met de meest moderne lekdetectie en duikapparatuur.
 • Dankzij onze moderne lekdetectie en duikapparatuur hoeft het zwembad niet leeg en kan het gewoon in bedrijf blijven.
 • Bij ons bezoek hebben wij altijd gespecialiseerde duikuitrustingen bij ons mocht de lekkage vanaf de kant niet te bereiken zijn.
 • Wij zoeken lekkages op zonder sloop, hak, boor, graaf en grondwerk, 100% gegarandeerd !
 • Wij gaan met uiterste zorg en vakmanschap met uw zwembad, filterinstallatie en eigendommen om.
 • U ontvangt binnen 24 uur een uitgebreid lekdetectie rapport inclusief foto’s/video’s.

Lekdetectie technieken;

Door gebruik te maken van de meest moderne zwembad lekdetectie technieken, en bijna 25  jaar zwembadtechniek vakkennis, zijn wij in staat  zwembadlekkages te vinden zonder hak en breekwerk en kunnen wij de oorzaak van de zwembadlekkage aanwijzen in o.a. de technische installatie, de inbouwdelen zoals skimmers, inlaten, bodemputten, onderwaterverlichting, jetstreamers, etc… maar ook in de folie/liner, de kuip zelf, en het leidingwerk, daarbij maakt niet uit hoelang het leidingwerk is en of het leidingwerk onder een beton of bestraat terras ligt. Het zwembad hoeft nooit leeggemaakt te worden en kan na ons lekdetectie onderzoek weer direct in gebruik genomen worden. Meer informatie op onze pagina; lekdetectie technieken.

Onze klanten;

Wij verzorgen onze lekdetectie diensten voor particulieren en bedrijven zoals;  aannemers, bungalowparken, campings, expertise bureaus, hotels, openbare zwembaden, sauna en wellness centra’s, revalidatie centrums, sportscholen, verzekerings maatschappijen, zwembadbouwers, zwembad groothandels, zwemscholen, etc…

Referenties;

Particuliere klanten en zakelijke opdrachtgevers beoordelen onze zwembad lekdetectie diensten op Google met 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !! Hun ervaringen met D&W Techniek leest u op onze referentie pagina.

Portfolio en Social media;

Een impressie van onze werkzaamheden bekijken kan op onze portfolio pagina, of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn

Heeft u vragen ?

Heeft u vragen over zwembad lekdetectie, kijk ook eens op onze pagina veelgestelde vragen.

Daar vindt u antwoorden op vragen over de volgende onderwerpen;

 • De prijsinformatie
 • De “no cure no pay” voorwaarden.
 • Planning en opdracht geven.
 • Het lekdetectie bezoek.
 • Reparatie en herstelwerkzaamheden.
 • D&W Techniek en overige vragen.

Contact;

Vanwege lekdetectie- en duikwerkzaamheden vragen wij u vriendelijk gebruik te maken van het contact formulier.(*)

* De “no cure no pay” regeling is alleen van toepassing indien het zwembad voldoet aan onze algemene voorwaarden.

Zwembad lekkage  Zwembad lekkage  Zwembad lekkage

Zwembad lekkage  Zwembad lekkage  Zwembad lekkage

Zwembad lekkage  Zwembad lekkage  Zwembad lekkage

Zwembad lekkage  Zwembad lekkage  Zwembad lekkage

Zwembad lekkage  Zwembad lekkage  Zwembad lekkage

Zwembad lekkage  Zwembad lekkage  Zwembad lekkage