Lekdetectie

Opzoeken van een lekkage aan uw zwembad met de meest moderne lekdetectie techniek zonder hak en breekwerk! D&W Techniek zwembaden is official LeakTronics LeakProffesional! En wij werken voor particulieren en zwembadbouwers.

Onze werkwijze;

Kleine lekkages maken geluid, de frequentie is echter te hoog voor het oor om waar te nemen.
Met behulp van de ultrasonische lekdetector van LeakTronics wordt het sissende geluid vertaald naar lagere frequentie die kan worden waargenomen door de detector en doorgegeven naar de hoofdtelefoon die je vervolgens naar de lekkage leidt.
Vervolgens word er met de dye test kleurvloeistof richting het vermoedelijke lek gespoten, is daar daadwerkelijk een lekkage dan zal de kleurvloeistof in het lek trekken.

Lekkages in het leidingwerk kunnen wij lokaliseren met behulp van een pressure-rig, hiermee zetten wij het leidingwerk op druk, door een klein beetje lucht door de leidingen te laten lopen is het mogelijk met behulp van een deck-plate / pipe-probe microfoon en een ultrasonische lekdetector het geluid van de lekkage waar te nemen onder het terras.

Ook maken wij gebruik van een leiding-camera waarmee wij een lekkage in het leidingwerk ook visueel kunnen waarnemen. Met de camera is het mogelijk video en foto’s te maken.

Van onze bevindingen ontvangt u een uitgebreid rapport met foto’s en video’s van de lekkage met een advies voor herstel van de lekkage.

Zwembad lekdetectie Zwembad lekdetectie Zwembad lekdetectie

Heeft u een zwembad lekkage en zou u graag gebruik willen maken van onze zwembad lekdetectie diensten,  heeft u een ander technisch probleem of problemen met uw waterbehandeling ?

D&W Techniek Zwembaden is gespecialiseerd op het gebied van lekdetectie, montage & reparatie, periodiek service & onderhoud  aan vrijwel elk privé zwembad.

Uw interesse gewekt ? Neem dan gerust contact met ons op, u zult ervaren dat D&W Techniek staat voor goed advies, service en onderhoud.