Periodiek Service & Onderhoud

Als eigenaar van een privé zwembad bent u er zich zeer van bewust dat uw zwembad periodiek gecontroleerd en gereinigd dient te worden om bacterie groei in het zwembadwater te voorkomen. Het is dan een uitkomst om een professioneel bedrijf in te kunnen schakelen die alle last bij u wegneemt zodat u zorgeloos gebruik kan maken van uw zwembad. Daarom biedt D&W Techniek zwembaden periodiek zwembad service en onderhoud aan die wij in alle vormen aan kunnen bieden, van een wekelijks service bezoek tot een vakantie service dienst voor als u tijdelijk zelf het onderhoud niet kan uitvoeren.

Wat doen wij niet !

Werken met zogenaamde “service contracten” die vaak al aan het begin van het jaar betaald dienen te worden anders wordt u niet in de planning opgenomen…

Wat doen wij wel !

Na een geheel vrijblijvend kennismakings gesprek ontvangt u van ons een offerte voor een service en onderhoud bezoek per keer. U ontvangt van ons achteraf een factuur voor geleverde service diensten en chemicaliën.

Tijdens ons periodiek zwembad service en onderhoud bezoek controleren wij uw zwembad op onderstaande punten die wij noteren in een uitgebreid service rapport die u na elk bezoek van ons ontvangt.

* Waardes testen van de water kwaliteit, met professionele fotometer, op o.a. Vrij chloor, Gebonden chloor, pH waarde, Alkaliteit, Calcium hardheid, Cyanuurzuur.
* Met waterbalans meting, Langelier Index ( verzadigings index /saturatie index )
* Stofzuigen van het zwembad.
* Reinigen van de skimmers.
* Algehele controle conditie van het zwembad en roldeck afdekking.
* Controle van de pomp-filterinstallatie op lekkages.
* Inspectie van de technische ruimte en buffertanks in algemeen op lekkages / gebreken.
* Controle van de werking van de pomp-filterinstallatie.
* Reinigen van de voorfilter en spoelen van het zandfilter.
* Controle van de werking en ijken van de desinfectie systemen.
* Corrigeren van de chloor, pH en TA waardes.
* Leveren van benodigde chemicaliën, wij werken met de waterbehandelings- en onderhouds producten van Aqua-Easy, HTH, Lo-Chlor, Melpool en Starline.

Periodiek zwembad service en onderhoud Periodiek zwembad service en onderhoud Periodiek zwembad service en onderhoud

Zou u ook graag gebruik willen maken van onze periodiek zwembad service en onderhoud diensten, vakantie service dienst of heeft u een ander technisch probleem ?

D&W Techniek Zwembaden is gespecialiseerd op het gebied van lekdetectie, montage & reparatie, periodiek service & onderhoud  aan vrijwel elk privé zwembad.

Uw interesse gewekt ? Neem dan gerust contact met ons op, u zult ervaren dat D&W Techniek staat voor goed advies, service en onderhoud.